akersnet.com
main image
shadow shadow

our kessler woods home

"The Akers' residence was designed to be a retreat and a sanctuary in the forest. Starting with the bridge entry sequence accessing a split level foyer, the house transitions--both physically and conceptually--from work to life and from culture to nature. The exterior material choices follow this same transition from heavy to light as the interior spaces change from public to private. The dining room deck was designed to delicately approach the beautiful pecan tree as an expression of respect toward nature and as the final resolution of the balance between culture and nature." - Hammers + Partners

click here for the press about our neighborhood (we're in some of it!)

Click to see full size photo

photo by Trevor Kobrin

horizontal bar

outside

inside

Front of House - West Side

 

Back of House - East View

Side of House  - South View

Outdoor Room

Landscape on North Side

Dry Creekbed under Entry Bridge

Landscape by Back Door

Backyard Patio

 

Living Room

Art from Decorazon Gallery

Master Bath

 

 

 

 

 

 

web url: www.akersnet.com © 2007

earth url: united states dallas, texas | oak cliff | kessler park | kessler woods lot 10